Nyt design!

Så fik vi opdateret designet på Snydepels's webshop - det var faktisk ikke meningen det skulle være lanceret endnu, men der var nogle omstændigheder der tvang os til det. Timingen kunne have været bedre (sagt med jysk underdrivelse), men det er nu engang sådan det blev.

Vi er opmærksomme på at der er nogle uhensigtsmæssigheder, og det skulle vi gerne få styr på over de næste par dage. Ting såsom at preorders nu bare står som udsolgt, at visse farver er lidt dumme osv. - der blev knoklet løs i går nat på at få ting op at køre igen, og desværre løb udvikleren tør for koffein-drop, så det bliver fikset lige så snart han er i live igen.

Der har også været voldsom interesse omkring sidste niveau i restsalget - langt mere end hvad vi troede. Tusind tak til alle, og håber i fik nogle rare ting. Vi har i hvert fald fået ryddet noget plads til nye ting, og til dem der har været forbi butikken ved i at det kun er tiltrængt 😁 Der er stadig en god sjat tilbage, så klik på "Restsalg"-linket oppe i menuen og se om der ikke er noget du kan bruge - der bliver trukket 75% rabat i kurven på tingene, og det gælder først til mølle frem til 31/12.

Blot også en lille reminder at vi har lukket mellem jul og nytår, så absolut sidste dag for afsendelse er 23. december, og ellers er vi tilbage igen 2. januar (omend uden tvivl med et par dages forsinkelse når vi indhenter alt).