Videre til indhold
Forsendelse (til GLS PakkeShop i Danmark) kr. 39, dog kr. 29 ved køb for kr. 250-1000, og gratis forsendelse ved køb over kr. 1000
Forsendelse (til GLS PakkeShop i Danmark) kr. 39, dog kr. 29 ved køb for kr. 250-1000, og gratis forsendelse ved køb over kr. 1000
4-års fødselsdag!

4-års fødselsdag!

 Hip hip hurraaaaa, Snydepels fylder 4 år! :-)

Det er slet ikke til at forstå, at det allerede er 4 år siden vi startede Snydepels, men det har bestemt været 4 dejlige år med masser af brætspil.

Vi startede 2, men er nu et lille team på 4, som håndterer alt fra hjemmeside og support til varemodtagelse og plukke/pakke.

Vi skylder en kæmpe tak til alle jer vidunderlige mennesker, som har købt hos os og støttet os i årenes løb. Uden jer, ingen Snydepels. Tusind tak!

Vi har valgt at give os selv en ny hjemmeside i gave. Det tog alt for lang tid at komme hertil, men forhåbentligt kan vi nu få tilføjet noget af alt det, i har spurgt om i årenes løb. Vi har mange planer fremadrettet, så dette er kun begyndelsen, og vi hører meget gerne, hvis der er ris eller ros til den nye shop. God fornøjelse!

Vi har igen fundet noget lækkert, som kommer i alle ordrer de næste 2 uger. :-)

Derudover har vi selvfølgelig igen en konkurrence. Du deltager ved at lægge en ordre i uge 40 og/eller 41, og vi udtrækker en vinder imellem alle ordrer modtaget i den periode. Vinderen modtager et gavekort på 350 kr. til Snydepels.

Vinderen bliver fundet mandag d. 16. oktober kl. 12 – vinderen offentliggøres på vores hjemmeside, og på Facebook. Vinderen får selvfølgelig direkte besked fra os på mail.

Vi laver også en konkurrence på Facebook i løbet af de næste 2 uger, så husk at følge os der. :-)

Husk at tjekke alle de fantastiske fødselsdagstilbud vi har fundet frem til jer.

Søde fødselsdagshilsner fra Snydepels-teamet - Isabel, Dennis, Kenneth & Majbrit

Forrige indlæg Spirit Island