Videre til indhold

Sprog

Escape room/mordmysterier i en æske 🔐 🔍

Escape room/mordmysterier i en æske 🔐 🔍

Escape rooms bliver mere og mere populære. Escape room og mordmysterie spil findes efterhånden i mange forskellige variationer.  🧐

EXIT-spillene fåes i forskellige sværhedsgrader, så om man er på begynder-niveau, eller om man er den mere habile efterforsker, så er der et EXIT spil til enhver. Kan du løse gåden og komme ud inden tiden er gået?

Unlock!: Søg scenarierne igennem for at løse gåderne. Der bruges kun kort, og en hjælpe-app som kan give ledetråde, tjekke koder, og holde styr på den tid der er tilbage. 

Deckscape: Du befinder dig i et rum fuld af gåder og underlige ting. Målet er at løse gåderne, forstå historiens plot, og gøre brug af de leverede ting for at slippe ud hurtigst muligt. 

Adventure Games: I Adventure Games bliver spillerne præsenteret for en mystisk historie, som de skal opklare i løbet af spillet. Man samarbejder om at udforske fællesområdet, tale med mennesker, lede efter spor og kombinere forskellige ting for at afsløre historiens hemmelighed. Afhængig af hvilken beslutning der bliver taget, ændres historiens gang, og der er ingen vej tilbage!

Culinario Mortale: Formålet med spillet er at dømme gerningsmanden - en af dine medspiller. Dette kan kun opnås, hvis alle spillerne diskuterer hændelsesforløbet sammen og sammenligner deres oplevelser af kriminaliteten. Hver spiller har deres egen mørke hemmeligheder, som de heller vil holde for sig selv.

Chronicles of Crime: Talrige historier om kriminalefterforskninger kan udfolde sig med de samme komponenter. Afhør mistænkte, saml bevismateriale, og arrestér morderen, inden tiden er gået!

Sherlock HolmesI Sherlock Holmes Consulting Detective bliver du præsenteret for et mysterium der skal løses, og det er derefter op til dig at spore beviser igennem London. Du vil interviewe mistænkte, søge i aviserne efter spor og sammensætte fakta for at komme frem til en løsning

Næste indlæg Merv - beskyt byen mod angreb og scor point på Silkevejen!