Videre til indhold
Godt nytår!

Godt nytår!

Godt nytår til alle!

Så er vi tilbage fra juleferie og vi vil gerne sige tusind tak for et helt fantastisk år og håber at vi får lige så dejligt et år i 2017. :-)

2017 bliver et helt specielt år for os, da Kenneth og jeg (Majbrit) skal være forældre igen til en lille dreng her i starten af marts. Det kommer til at betyde, at jeg (Majbrit) går på barsel fra d. 4. februar og derfor ikke vil være lige så stor del af Snydepels det meste af året. Jeg kommer selvfølgelig tilbage igen, men indtil da må I "nøjes" med de andre. ;-)

Vi har ansat Dennis i september, som vil overtage noget af mit arbejde og derfor vil I møde ham meget mere i supporten. Vi byder Dennis velkommen i Snydepels-teamet og vi håber I vil tage rigtig godt imod ham. :-)

Som nogen måske allerede har opdaget, så er fragtpriserne fra PostNord blevet ændret. Fra d. 1. januar 2017 må vi ikke længere have momsfrie priser på PostNord-pakker, så derfor er alt gået op med minimum 25%. Det er selvfølgelig stærkt beklageligt, og vi fortsætter arbejdet med at forhandle lavere fragtpriser.

Vi ønsker jer alle et rigtig godt år i 2017!

Nytårskram fra Snydepels-teamet Dennis, Isabel, Trine, Jeppe, Kenneth & Majbrit

 

Vi har modtaget mange ordrer i vores juleferie, så derfor vil der være ekstra leveringstid på ordrer i denne uge. Vi håber I har tålmodighed, og så skal vi nok pakke så hurtigt som muligt. :-)

 

Forrige indlæg Spirit Island