Videre til indhold
Star Wars X-Wing Miniatures Game - Second Edition

Star Wars X-Wing Miniatures Game - Second Edition

Hvis du allerede spiller Star Wars X-Wing, er der en god chance for at du nok allerede har hørt om den nye Second Edition, som kommer til september.

Second Edition af spillet er en opsamling af al den erfaring Fantasy Flight har fået fra turneringer igennem årene, samtidig med at der er tilføjet nye ting, som det ikke var muligt at klemme ind i formatet af den originale udgave. Vi kan derfor glæde os til at se medium-størrelse skibe og Force Powers, blandt mange andre ændringer.

Selvfølgelig skal eksisterende spillere ikke efterlades, og derfor kommer der også tre forskellige conversion kits, afhængig af om man vil have opgraderet sin Rebel, Scum eller Imperial flåde.

Der kan læses meget mere om den nye udgave hos Fantasy Flight, hvor der bl.a. også er en FAQ, som svarer på en masse af de spørgsmål der måtte være.

Vi tager selvfølgelig imod preorders på de annoncerede produkter, som kan ses herunder. Vi har fået at vide at der er release-date d. 13. september, og med så stort et release forventer vi også at den dato bliver overholdt. Send os endelig en mail om hvad du vil have, så vi kan få sat dig i kø - der bliver rift om dette release!

Forrige indlæg Spirit Island