Videre til indhold

Sprog

Opdatering og status fra Snydepels (vi er her stadig!)

Opdatering og status fra Snydepels (vi er her stadig!)

Vi får rigtig mange spørgsmål for tiden, om hvorvidt vi stadig sender, om vi har det godt, osv., så det virker til at være på sin plads at lave en generel opdatering.

Holder I stadig åbent? Webshoppen er stadig åben, og vi sender stadig hver dag. Især om mandagen er vi lidt presset, og det kan godt tage os en ekstra dag at sende, men det er også det. Vores fysiske butik uden for Vejen er pt. lukket, både for jeres skyld, men også for vores egen skyld, så vi ikke pludselig skal lukke helt ned fordi vi bliver syge.

Bør I lukke helt? Nej, ikke som ting er lige nu. Vi er ekstremt heldige i at vi kan drive vores lager videre uden synderlig påvirkning, og uden unødig risiko, men vi følger selvfølgelig også myndighedernes anbefalinger og retningslinjer, så både vi alle kan føles os trygge.

Får I stadig nye spil? Ja - vi har stadig masser af spil og tilbehør på vej, og udover også sortimentet af puslespil løbende. Vi har haft et par enkelte engelske leverandører som er lukket ned (bl.a. Games Workshop), men derudover kommer der regulært friske forsyninger som altid.

Leverer PostNord/GLS stadig? Ja, indenrigs er der ingen problemer. Der er nogle enkelte pakkeudleveringssteder som er lukket, da de lå inde i storcentre, og generelt er det nok ikke en skidt idé at vælge hjemmelevering for at undgå at komme for meget ud i verden, men der bliver stadig leveret som normalt derudover - fragtfolkene har rygende travlt for tiden, da der er mange flere som bestiller online, så stor tak til dem for at holde den del af økonomien kørende, imens mange andre er forhindret.

Har i det godt? Tak for de mange der har spurgt til os, og ja, vi har det heldigvis fint herude. Vi er ekstremt lykkelige for at have så mange søde kunder, og for overhovedet at have mulighed for at holde forretningen kørende i denne tid, hvor mange andre ikke har den luksus.

Forrige indlæg Længere svartid på mail!
Næste indlæg Forlænget weekend